Хората обичат да играят на всяка възраст, само игрите за

...
Хората обичат да играят на всяка възраст, само игрите за
Коментари Харесай

Какво представлява играта Лила

Хората обичат да играят на всяка възраст, единствено игрите за възрастни се трансформират. Това е човешка податливост, която датира от антични времена, за което свидетелстват игрите, наследени от от дълго време отминали времена.

Една от тези остарели забавни игри идва от антична Индия и се назовава Лила. Тази игра буди любознание с това, че съгласно осведомените с нея, тя може да преобърне живота на индивида, тя е игра за самопознанието ни.

Играта Лила

Лила на санскрит значи тъкмо игра. Още преди 2 хиляди години в Индия са играли с настолна карта за вътрешния мир и самопознание. Лила е названието на тази познавателна игра.

Полето на играта се състои от 72 квадрата и има 8 равнища, където 1 равнище е равно на 9 квадрата. Играчът играе със себе си, като хвърля зарове, придвижва се напред, плъзга се по змия, среща сложни за превъзмогване квадрати, като да вземем за пример суетност.

В полето на играта има разнообразни знаци - стрели, змии, като първите оказват помощ с прогрес, а вторите връщат обратно с бързо рухване. Когато на зара се падне шестица, това е енергиен изблик, а първата включва играча в играта и се назовава раждане в Лила.

Съвременната известност на играта Лила

 Какво съставлява играта Лила

Самопознанието и осъзнаването са значими детайли от развиването на личността и през днешния ден те са дневен ред в обществото, тъй че играта Лила идва тъкмо в точния момент като изобретение на хората. От края на 2021 и началото на 2022 година тази игра набира скорост и ползата към нея нараства от ден на ден.

Лила може да се играе като настолна игра, само че може да бъде и онлайн прекарване, защото във видеосесия посредством диалог с различен състезател всеки може да открие някои свои нови страни.

Лила е в положение да промени живота на играча

Това изказване е условно, тъй като играта не е вълшебна пръчка в ръцете на самодива. Тя може да насочи играча, да му покаже някои проблеми, които неумишлено човек скрива даже от себе си.

Тя разкрива някои тъмни страни на личността, позитивните и мощни страни, които всеки носи в себе си, и по този начин да обърне в позитивна посока житейския поток на всеки сериозен състезател. Хвърлянето на заровете и записването на прозренията в играта може да донесе ненадейно огромни персонални изгоди в себепознанието. От играта играчът излиза по-мъдър.

Вижте още за връзката на картите за игра и хороскопа.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР