Хората не избират как да се родят. Това се определя

...
Хората не избират как да се родят. Това се определя
Коментари Харесай

Преди 9 години това чаровно момиче се роди с „клоунски нос“. Как живее и как изглежда днес?

Хората не избират по какъв начин да се родят. Това се дефинира от природата и генетиката и човек би трябвало или да се помири с външните си черти, или да постави старания да се промени. Родителите играят огромна роля в живота на детето. В детството единствено от тези хора зависи какъв брой комфортно ще се усеща човек в обществото с чертите, с които се е родил.

Мама и баща Лойд оказали на щерка си скъпа поддръжка. Не е известно с какви съществени комплекси би трябвало да живее момичето в зрелост, в случай че родителите й не бяха положили старания да намерят експерт, който да извърши комплицирана и рядка интервенция.

 Как наподобява след 3 години момичето с

Кони се родила с блестящо алено леке ​​на носа. Това мощно тормозило майката на момичето, по тази причина тя незабавно почнала да задава въпроси на лекарите. Но лекарите единствено вдигали плещи.

Те диагностицирали Кони с хемангиом, само че не създали никакви старания да отстранен петното. Самите лекари не разбрали каква може да е повода за появяването на тази специфичност.

Родителите на момичето са безусловно здрави, тъй че лекарите били сигурни, че след време петното ще изчезне от единствено себе си. Но годините минавали, а външният тип на момичето оставал същият.

Заради аленото леке ​​Кони трябвало да се бори с негативизъм и обиди. Някои хора нарекли момичето смешник, което доста я обидило. Кони израснала доста затворен, опитвала се да се появява по-рядко на обществено място, срамувала се да излезе на улицата. Момичето също нямало другари.

Майка й знаела, че това не може да продължава. За да помогне на щерка си, дамата почнала интензивно да търси експерт, който да я избави от петното.

Мама съумяла да откри верния доктор едвам след 3 години. Лекарят бил толкоз способен и умел, че с подготвеност се съгласил да извърши интервенцията. Веднага след изписването носът на Кони бил същият като този на другите хора.

Това трансформирало живота на момичето към по-добро. Тя станала отворена, положителна и радостна. Сега Кони е щастлива да поддържа връзка с връстници, излиза и води естествен живот. Подигравките и обидите за нея вечно останали в предишното, което радва освен самото момиче, само че и нейните родители.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР