Хората, местата и вещите притежават различна енергия. Позитивното място дарява

...
Хората, местата и вещите притежават различна енергия. Позитивното място дарява
Коментари Харесай

7 начина да изпълните дома си с позитивна енергия

 чаша-кафе-и-тетрадка

Хората, местата и движимостите имат друга сила. Позитивното място подарява с невероятни чувства. И противоположното – местата, източник на отрицателна сила, могат да ви изтощят. е позволявайте на своя дом да стане сходно място.

Помислете за местата, където за финален път ви беше в действителност прелестно. Можете ли да опишете тези усеща? Знаете ли от какво са били провокирани? Предлагаме ви да се запознаете със седем метода по какъв начин да извършите дома си с положителна сила, която ще ви повлияе да се чувствате добре всеки ден: 

1. Вие самите

Случвало ли ви се е да влезете в някое помещение и незабавно да усетите във въздуха неприятните трептения и отрицателната сила, излизаща от хората вътре? Когато вечер се прибирате у дома, носите ли със себе си хубава сила? Или пък пускате в дома си целия си стрес и негатив от несполучливия ден?

Вашият дом е убежищет от отрицателното и същински източник на позитив, мотивация и личностен напредък. Връщайки се у дома, си вземете душ и изчистете тялото и разсъдъка си от всичко неприятно. Постарайте се осъзнато да станете първочитоник на положителна сила в жилището си.

2. Боклукът

Твърде доста „ отпадъци “ в дома могат да стаат причина за стрес и паника. Като резултат не можете да се концентрирайте и даже губите мотивация да се занимавате с домашните каузи, незйнаейки с какво и по какъв начин да започнете.

Понякога да се избавим от движимости, които гордо назоваваме свои, не е елементарно. Но слагането на ред оказва помощ да се изхвърли отрицателната сила от вкъщи. Ако не употребявате някоя движимост повече от година, по-добре я изхвърлете без грам страдание.

Започнете с лесното – избавете се от движимостите, които евентуално към този момент няма да употребявате, последователно изхвърляйки от ден на ден ненужни предмети.

3. Порядък

Веднага щом боклукът бъде изхвърлен, можете да започнете да работите над привеждането на дома си в ред. Когато всичко има своето място, хаосът изчезва, а домът стартира да изгледжда по-спокойно пространство.

Достатъчно е да отделяте по 10 минути всяка към този момент, методично поставяйки движимостите на местата им. На сутринта ще се събуждате по-спокойни, отпуснати и положително въодушевление за новия ден.

4. Правилните цветове

Редица проучвания демонстрират, че другите цветове въздействат друго на настроението на човек. Ако в дома ви доминира цвят, който изсмуква силата ви или е причина за неприятно въодушевление, значи е пристигнало време за смяна!

За максимален прилив на сила оказват помощ оранжевото и аленото. Те могат да наподобяват много смело решение, само че въобще не е наложително да боядисвате всички стени в такива ярки цветове. Използвайте оранжеви и червени нотки на разнообразни места, с цел да извършите дома си с положителна сила и наслада.

Зеленото и синьото оказват помощ да се успокоите и отпуснете. Ако отвън стените на вашия дом ви съпровожда непрекъснат стрес, то тъкмо тези цветове ще способстват за отдиха ви. Играйте си с цветовете там, където е подходящо. Например синьото и зеленото ще паснат чудесно на спалнята, където човек се пробва да се отпусне преди сън.

5. Спомени

Отличен метод да привлечете в дома си положителна сила е да  я „ поканите “ благодарение на щастливи мемоари. Онези мемоари, които постоянно провокират усмивка на лицето ви..

Изпълнете дома си с позитив, канейки на вечеря роднини/приятели и си устройте някоя игра.

Можете и безусловно да извършите дома си с щастливи мемоари, поставяйки в близост обичани фотоси. Семейни почивки, сватби, време с децата и прочие неща подхождат чудесно, с цел да се подтиква образно прилив на позитивна сила и да си подобрите настроението всякога, когато погледнете някоя от тези фотоси.

6. Стайни растения

Растенията обогатяват силата и кислорода на всеки дом. Те освен вдъхват живот в жилището ви, само че и помажгат да се избавите от токсичните субстанции. А и растенията са обект на вашите грижи, което оказва помощ за утешение.

7. Светлина

Видът осветяване в дома оказва голямо въздействие върху общата сила. Прекалената изкуствена светлина може да бъде нездравословна, да провокира главоболие, стрес и даже да бъде причина за нарушаване на съня и циркадния темп.

Постарайте се денем да пускате вътре колкото се може повече светлина и пресен въздух. Отворете прозорците и щорите, пуснете в дома слънчева светлина. Ако стаята продължава да бъде незадоволително осветена, купете иточници на светлина, оптимално близки по цвят до слънчевата. Топлите светлини са доста по-полезни от студените, само че блестящо бели.

Както сами се убедихте, да премахнете неприятната сила от вкъщи и да го извършите с положителна не е толкоз комплицирано. Зареждайки се с положителна сила в личното леговище, получаваме опция да я вземем със себе си в открития свят Това ще ви даде сили да преживеете и най-трудния ден и да заредите с позитив и близките.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР