Хората ме спират по улиците и питат кога ще направите

...
Хората ме спират по улиците и питат кога ще направите
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: Математиката не излиза. Трябват поне четири партии, за да има стабилен кабинет

" Хората ме стопират по улиците и питат по кое време ще извършите държавно управление ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

" За страната би бил добър кабинет, който работи. Едно само нещо е значимо за Движение за права и свободи - кабинетът да не промени геополитическия курс на страната. Но кабинетът би трябвало да дава решения, да работи много бързичко, спазвайки регламентите на Европейския съюз. Кабинет, на който сътрудниците да имат доверие ", сподели той.

" Ако приказваме за кабинет на малцинството, ми се коства, че математиката не излиза. Трябват най-малко четири партии, с цел да има постоянен кабинет. Така е решил гласоподавателят, това не е наша воля. Гласът на гласоподавателя е глас Божи. Ние би трябвало да се съобразяваме с него. Всеки ден ме стопират хора и ме питат - по кое време ще извършите държавно управление. Очевидно жителите са неспокойни. Не споделям, че не им харесва служебното държавно управление, само че те желаят да има непоклатимост, да има предвидимост. Бизнесът желае да знае какви ще бъдат политиките на страната за идващите две-три години. Защото служебното държавно управление има къс небосвод ", счита Анастасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР