Хората, които по една или друга причина имат някакви комплекси

...
Хората, които по една или друга причина имат някакви комплекси
Коментари Харесай

5 сигурни признака, че срещу вас стои комплексар

Хората, които по една или друга причина имат някакви комплекси са супер натоварващи, даже нездравословни за близките - тъй като въздействат на душeвността им. Как да разпознаем комплексарите?

Те постоянно разясняват, освен това отрицателно, външния тип на останалите.

Комплексираните хора постоянно се подиграват на външния тип на останалите - тъй като самите те се усещат неуверени в себе си. Те в никакъв случай няма да признаят своите физически дефекти, само че за сметка на това постоянно ще жигосат непознатите.



Винаги, но постоянно държат да се самопохвалят

Комплексарите нормално имат високо самочувствие - външно... И обичат да се самоизтъкват. А това е сигурен симптом на нерешителност. Те постоянно се акцентират - себе си и своите " достижения ", и триумфи. Много желаят да реализират хвалба от близките. Много страдат, в случай че не ги виждат.

Обичат да унижават другите

Комплексарите се зареждат посредством унижението над другите хора, даже над околните си. Бързат да се подиграят, да осъдят и да се надсмеят. Те живеят посредством забележките към другите хора, посредством непрекъснато намирането на недостатъци, посредством даването на непоискани препоръки и подчертаване на отзиви.



Хич не обичат да са губещи

Те постоянно с хъс се включват в разнообразни съревнования и са сигурни, че ще завоюват. Ако не се случи, постоянно се сърдят. Обвиняват другите за неуспехите си.

Винаги последната дума би трябвало да е тяхна

Комплексарите са груби, шумни, вършат по този начин, че постоянно те да са последните изказали се. Не обичат да изслушват и не се интересуват от мнението само че близките.

За жал държанието на този вид хора въздейства много отрицателно на близките - както в психически, по този начин и във физически проект.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР