Хората, които обичат растенията и не лишават домовете си от

...
Хората, които обичат растенията и не лишават домовете си от
Коментари Харесай

Знаем, че това много ще ви изненада, но тези растения трябва да се отглеждат в банята

Хората, които обичат растенията и не лишават домовете си от хубостта им, са наясно с редица специфики, свързани с тях.
Мнозина избират следващата саксия с живо цвете, съгласно разположението на дома, климата, светлината, типа на помещението и така нататък

Почти всеки е чувал, че фикусите и палмите са подобаващи за всекидневната стая, до момента в който растението алое е даже потребно да бъде отглеждано в спалнята. Дали обаче сте наясно с това кои цветя е добре да отглеждате в банята?
Днес сме решили да се фокусираме точно върху тях и да посочим всички тези растения, които е строго целесъобразно да отглеждате не къде да е другаде, а в самото мокро помещение.
Спатифилум
Чували ли сте за този зелен красавец, който още щом го погледнете и душите ви се пълнят със прохлада? Това е едно от най-непретенциозните растения, които даже можете да поставите в банята си. Спатифилумът обича влагата и неналичието на директна слънчева светлина. Той се усеща добре, без значение къде сте решили да му намерите място.
 Ето по какъв начин елементарно и на ниска цена да почистим и настойчиво нечисти плочки в банята? (ВИДЕО) Ето по какъв начин елементарно и на ниска цена да почистим и настойчиво нечисти плочки в банята? (ВИДЕО)
Ако желаете вашите плочки на банята да са лъснати и дезифенкцирани за минути, вижте по-долу указания и необходимите ви материали,...

Саневиера
Това е друго, сходно на спатифилум, растение. Не изисква специфични грижи. Листата му поемат част от влагата и по тази причина цветето е уместно за развъждане в баня. Можете да го поставите на някоя от етажерките и да се радвате на красивия му тип, до момента в който правите водните ритуали.
Аспидистра
Това е следващото скромно растение. То устоя на температура до 10 градуса. Аспидистрата поема влагата от въздуха и по тази причина доста от последователите на цветята я избират и отглеждат в домовете си.
 8 неща, чието място не е в банята 8 неща, чието място не е в банята
Банята е място, в което релаксираме, грижим се за хигиената и визията си. Много от движимостите ни са там, с цел да са ни по-лесни за потребление...
Папрат

Логично е, че това растение се усеща удобно точно в това пространства. Неговата среда е влажна и сенчеста. Със сигурност няма да имате никакви грижи, в случай че изберете да го отглеждате в банята.
Независимо какви растения сте решили да отглеждате в мокрото помещение, би трябвало да умеете да ги обичате и цените. Цветята, сходно на хората и животните, се нуждаят от внимание. Не спирайте да им говорите, да ги гледате с усмивка и да се наслаждавате на свежестта им.
Колкото повече зеленина имате към себе си, толкоз по-щастливи ще се чувствате. Растенията способстват за това човек да изпитва вътрешен мир и естетика!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР