Хората, които наричаме джигити, възприемат себе си като по-умели, много

...
Хората, които наричаме джигити, възприемат себе си като по-умели, много
Коментари Харесай

Психолог: Комплексари има сред политиците, комплексари има и на пътя

Хората, които назоваваме " джигити ", възприемат себе си като по-умели, доста движимости и развиват възвишен комплекс, че са господарят на пътя и могат да демонстрират предимство. Този комплекс се демонстрира при хора с малоценни прекарвания, които имат контузии, нямат висока самокритика и избиват комплекса по този метод. Това сподели психологът и екзистенциален психотерапевт доктор Пламен Димитров в предаването " Денят на фокус " на Радио   " Фокус "

По думите му тематиката за комплексите е централна тематика в живота на хората, само че това остава неосъзнато, тъй като комплексите са несъзнателни. " Това са системи от психологично наличие, обвързвано с хрумвания, мемоари, контузии, стремежи, импулси, които всички носим, и те се демонстрират в нашето държание по метод, който неведнъж е в несъгласие с волята ни, с изповядваните на умишлено равнище правила, полезности, заявления. Можем да ги забележим във всички обществени държания на хората. Комплексари има измежду политиците, комплексари има и на пътя. Това е мъчителна, персонална рецесия на хората, които придвижват това на пътя “, изясни доктор Пламен Димитров.  

" Когато сме в позицията да оценяваме другите, откриваме всички рискови фактори и погрешно държание, само че когато оценяваме себе си, нормално оценката демонстрира комплекса, който ние назоваваме индивидуален или нарцистичен уклон – да се себенадценяваш да вземем за пример. Това е публикувано в доста сфери, само че в шофирането е извънредно рисково. Хората подценяват риска “, добави той.  

В случаите, когато нарушаванията на пътя остават ненаказани, те се трансформират в рецидив. " Дори при заслужено наказване хората намират метод да създадат същите нарушавания без да бъдат хванати и това балансира по един несъизмерим, само че действителен психически непосредствен до държанието им метод. И по този начин ставаме нарцистични извършители, които са влюбени във опцията да компенсират това, за което знаят, че следват наказания. Няма цялостен надзор и по тази причина не може глобите да бъдат единственият метод “, изясни психологът. 

Изключително значимо по думите му е възстановяване системата за образование на младите водачи. " Хубаво е да има държавна политика и систематична работа в образованието “, счита доктор Димитров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР