Хората изтъняват гласа си, когато говорят с доминиращи личности, които

...
Хората изтъняват гласа си, когато говорят с доминиращи личности, които
Коментари Харесай

Лесен трик, с който ще разберете каква личност сте

Хората изтъняват гласа си, когато приказват с преобладаващи персони, които пък от своя страна го вършат по-плътен, откриха английски учени, представени от в. " Метро ".

Екип от университета Стърлинг в Шотландия откри, че преобладаващите мъже и дами приказват с по-дебел глас, когато поддържат връзка с другите, с цел да наподобяват по-уверени и че управляват ситуацията.

Няколко хитринки, които ще ви оказват помощ в общуването

Докато хората, които не се усещат алфа водачи, изтъняват гласа си, когато беседват с хора, за които си мислят, че са с по-висок обществен статут.

Кои женски качества най-вече впечатляват мъжа на първа среща

В тестванията взели участие 48 души - по 24 мъже и дами. Те трябвало да вземат участие в симулирани изявленията за постъпване на работа с три разнообразни работодатели от мъжки пол - преобладаващ, с авторитет и безпристрастен.  Любимата секс поза издава характера му

Участниците трябвало да се показват на всеки един от тях. Екипът анализирал гласовите характерности на претендентите за работа. Те се променяли съгласно това пред кой от мнимите работодатели се представяли. От получените резултати проличало, че участниците в тестванията настройвали гласовите си характерности според от обществения статут на събеседника или въз основа на личната си самокритика в упоменатата подчиненост. По тематиката Разгадаха тайната на харизматичността
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР