Хората да си мият ръцете, плоскостите у дома, предмети, които

...
Хората да си мият ръцете, плоскостите у дома, предмети, които
Коментари Харесай

Акад. Гълъбов от БАН препоръча средство от 3 билки срещу К-19

„ Хората да си мият ръцете, плоскостите вкъщи, предмети, които други са докосвали. В Китай смъртността е 4,5 %, а в Европа е 6-7 %. Трябва доста да се внимава с публичния превоз “. Това сподели пред Канал 3 учен Ангел Гълъбов от Института по микробиология към Българска академия на науките.

„ Лекарите да помислят за контактните лица. Въпросът за имунитета е доста неразбираем – за какво дребните деца не боледуват, за какво 2/3 от заболелите са мъже? Има едно средство – „ Есбиритокс “, който ускорява имунитета в белите дробове, той се употребява при грип “, добави той.

„ Състои се от 3 билки и е в два типа. Цинк и селен са положителни, съдържат се и в чесъна в известни количества. Пийването на водичка понякога е потребно, той не може да издържи, както летните вируси. Бременните няма да имат проблеми, ще бъдат лекувани като всички останали. Прилагат се химиотерапевтични средства. Има и препарат, създаден в американска компания “, показа ученият.

„ Проблем е използването на противовъзпалителни средства. Варицитилин употребяват китайците, било най-хубавото инфекциозно средство. Маските оказват помощ, елементарните са за къса приложимост, само че има и доста положителни маски. Произвеждаме доста качествени маски. С деен въглен, който да се постави в маската. Набирането на претенденти за тестване на ваксини против ковид ще бъде доста мъчно. Предава се посредством здрависване, целувки, обятия “, изясни Гълъбов.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР