Хора, започнах стаж. Настъпи този важен момент в моя живот,

...
Хора, започнах стаж. Настъпи този важен момент в моя живот,
Коментари Харесай

Един ден от стажа ми в Теленор

Хора, започнах стаж. Настъпи този значим миг в моя живот, в който трябваше да положа началото на своето професионално кариерно развиване. Или най-малко по този начин споделяха родителите ми. Понеже обичам да влияя на хората и акциите са същинската ми пристрастеност, взех решение да аплайвам по стажантската позиция Campaign Value Trainee (стажант „ Управление на акции “) в Теленор България. За нея научих от другар, който ми пусна линк към пост на компанията със специфичната страница за програмата Hub By Telenor. Явно кандидатурата ми е била с значителен рийч (reach, маркетолозите ще ме разберат), тъй като последва позвъняване от тяхна страна и организирахме опознавателно изявление, което мина отлично. В резултат на това ме поканиха на ъсесмънт център (уау, за такова нещо единствено бях чувала). Ами това беше един ден, в който във виртуална среда дружно с едни други 30 претенденти трябваше дружно да решаваме проблеми, да работим над самостоятелни задания. А, да, имахме и изявление с бъдещите мениджъри на определените стажанти.  

След това настъпиха тези напрегнати дни в очакване на противоположна връзка, в които се чудя какво става - ще стартира ли работа, няма ли, да не би да сгреших някъде и така нататък За благополучие получих уведомление, с което разбрах, че моята кандидатура е утвърдена и ме чакат за първия ми стажантски ден в тяхната централа. Този ден бързо пристигна и като един предстоящ маркетинг експерт взех решение да ви опиша малко повече за стажантската стратегия Hub by Telenor и за страхотния ми първи работен ден.  
 Теленор България предлага италиaнските премиум аксесоари Celly Теленор България предлага италиaнските премиум аксесоари Celly
От през днешния ден Теленор предлага висококачествени италиански аксесоари за мобилен телефон - Celly. Клиентите на оператора могат да открият огро...

8:57 - Пристигам в централата на Теленор и към този момент стартира да ме човърка това с напрежение възприятие от първата среща с новите сътрудници. Ще ме харесат ли? Ще ги харесам ли?  

9:00 - Влизам в постройката в уречения час и бързо се отправям към рецепцията. Посреща ме усмихна служителка и ме кани да изчакам на сините столове във фоайето. Не след дълго  специалист от HR към този момент е при мен и се качваме към отдела, в който стартирам, а аз виждам удивено през панорамния асансьор  с който летим  нагоре. Влизам в голямото помещение и слушам жуженето на работния развой. Представят ме и  терзанието ми от по-рано бързо изчезва, тъй като всеки минава с усмивка и се здрависва с мен, като ми пожелава триумф.  

9:34 - След няколко запознанства с новите ми сътрудници разбирам, че това място е просто пленително (дизайнът на офис пространствата те сграбчва от раз - хем е арт, хем е супер телекомуникационно). Цялата работна атмосфера е страхотна. Нямам самообладание да се срещна публично с моите ръководители и ментори, които ще ме вкарат в необятния свят на маркетинга.  

10:00 - Запознавам се с първия ми наставник. Казва ми “здравей ” с най-широката усмивка и се залавяме с процеса по въвеждането ми в работата. Абе, тук стартира съществено да ми харесва.  

10:05 - Заявявам на всички акции да се подготвят, тъй като пристигам. 
 Близо 22 хиляди деца и младежи участваха в “Дигитални скаути: Знаеш преди да превърташ ” Близо 22 хиляди деца и младежи участваха в “Дигитални скаути: Знаеш преди да превърташ ”
Близо 22 хиляди деца и младежи от цялата страна се включиха в националната просветителна самодейност Digital Scouts на Теленор Бълга...

11:15 - С целия екип сядаме за една в действителност ползотворна брейнсторминг среща. Хвърчат хрумвания. Питам се: а аз мога ли да предложа нещо? Дали няма да ме “отрежат ”? Все отново се престрашавам и подвигам ръка. Не единствено че ме изслушаха, само че и харесаха концепцията доста. Е… доразвихме я, направихме я още по-работеща, дружно, като екип. 

11:47 - Сядам да приготвя значима презентация. Вече ми е поверен анализът на нова услуга, която ще се предлага. А по този начин се вълнувам! Оставям ви за миг, тъй като ми е значимо да се оправя доста добре.  

12:11 - Е, би трябвало и да се хапва. Колегите са супер и незабавно ме поканиха да обядвам с тях. А въпреки всичко местоположението ни в Бизнес парка е повече от чудесна. Кратката разходка е още по-приятна поради гледката към дребното езеро наоколо.  

14:32 - Пак сме назад в офиса и дружно с сътрудниците дизайнери работим по нови визии за артикул на Теленор. Не може да се каже, че не се вълнувам. Съвсем скоро някой ще държи в ръцете си това, което изготвяме сега.  

17:03 - Накрая на деня темпото не отслабва. Тук са толкоз енергични, че не усещаш по какъв начин времето минава в разнообразни срещи, планове и акции.
 Играта Digital Scouts започва на следващия ден с доста изненади и награди за цифровите скаути Играта Digital Scouts започва на следващия ден с доста изненади и награди за цифровите скаути
Играта на Теленор България Digital Scouts започва на следващия ден. На 21 и 22 август всички деца и младежи, както и техните родители, могат д...

18:00 - Ами, за през днешния ден моето стажантско премеждие завърши. Тръгвам си от централата с невероятна мотивация за работа, като нямам самообладание на следващия ден заран още веднъж да бъда тук!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР