Хора с източноевропейски акцент са откраднали пет оръжия, използвани във

...
Хора с източноевропейски акцент са откраднали пет оръжия, използвани във
Коментари Харесай

Хора с източноевропейски акцент откраднали оръжията на Джеймс Бонд

Хора с източноевропейски акцент са откраднали пет оръжия, употребявани във филмите за Джеймс Бонд, от къща в Северен Лондон, заяви английската полиция. Те са на стойност над 100 хиляди лири.

Сред тях са три револвера от " Не умирай през днешния ден " и други две оръжия от " Изглед към долината на гибелта " и " Живей, а другите да умрат ". Престъпниците са били стреснати от съседи и са избягали в сребристо транспортно средство, посочи полицията.

Франчайзът " Бонд " е един от най-печелившите в киното. " Спектър " от 2015 година завоюва 880 млн. $ в кината по света, а " Координати: Скайфол " през 2012 година - над 1 милиарда No Time to Die струваше 200 млн. $ и трябваше да бъде по кината от 2 април след международна премиера в Лондон на 31 март. Сега английската премиера ще бъде на 12 ноември, а американската - на 25 същия месец.

Премиерата на новия филм за тайния сътрудник Джеймс Бонд бе отсрочена със седем месеца поради разпространяването на китайския ковид. No Time to Die трябваше да тръгне по кината през април. Но от " Юнивърсъл пикчърс " оповестиха следното: " След деликатно обсъждане и цялостна оценка на световния кинопазар разпространяването на No Time to Die ще бъде отсрочено за ноември 2020 година " No Time to Die ще бъде 25-ият филм от сериите на сътрудник 007. Даниъл Крейг ще играе Бонд за пети и финален път, въпреки че след основаването на " Спектър " през 2015 година да твърдеше, че по-скоро би си отрязал ръката, в сравнение с да играе Бонд още един път. Режисьор за пръв път ще бъде Кари Фукунага, който е и съсценарист.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР