Хора от септемврийското село Варвара търсят мъж, роден преди 50

...
Хора от септемврийското село Варвара търсят мъж, роден преди 50
Коментари Харесай

Търсят мъж, обявен за починал преди 50 години

Хора от септемврийското село Варвара търсят мъж, роден преди 50 години, за който са уверени, че е жив, макар изказванията на лекарите, че е умрял.

Историята е споделена в резюме в групата „ Търсим се! ” във Facebook, в която хора от цяла България търсят свои родители, деца и родственици, с които са изгубили връзка по една или друга причина. В подгрупата „ Вярвам, че детето ми е живо! ” се разгласяват точно случаи на родители, търсещи от дълго време изгубените си деца, в това число такива, оповестени за умряли.

Конкретната споделена история от село Варвара е обвързвана с раждането на две деца близнаци на 16 декември 1967 година от жена на име Надежда. Първородният наследник е с името Борис, а втория кръщават Никола.

Момчетата се раждат в селото, а по-късно са преместени в регионалния град Пазарджик, с цел да наддадат на тегло и да доближат нужните килограми, при които могат да бъдат върнати на фамилията за развъждане.

Според споделената от снахата на Надежда информация седмица и половина след преместването на новородените е обявено, че Борис е умрял.

На майката обаче не са показани нито тялото на бебето, нито издаденият смъртен акт. Жената твърди, че са търсили сведения в общината в Септември, откъдето са им споделили, че смъртен акт няма.

Историята и фотографията на Никола са оповестени с вярата, в случай че в действителност Борис е жив, както имат вяра неговите родственици, двамата близнаци да се срещнат след дълги години разлъка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР