Хора от Панагюрище заяиха желание да дарят посадъчен материал за

...
Хора от Панагюрище заяиха желание да дарят посадъчен материал за
Коментари Харесай

Панагюрци заявиха желание за доброволчество на среща с кмета на общината

Хора от Панагюрище заяиха предпочитание да дарят посадъчен материал за дървета в градския парк в Панагюрище и да оказват помощ с доброволческа работа. Това стана по време на следващия приемен ден на кмета на общината Желязко Гагов, оповестиха от пресцентъра на локалната администрация.

Местната администрация планува благоустрояване на градския парк в северната му част с 1,2 милиона лв. и евентуално това желание е предизвикало предлагането за подаяние и доброволчество. В финансовата стратегия са планувани 90 000 лв. за изкупуване на парцели за разширението на парка, стана ясно при общественото разискване на документа.

В диалози с кмета други жители споделят недоволството си от предоставяните през последните години обществени услуги на деца с увреждания; тъжби поради липса на отговори по заложени преди близо година въпроси; имотни проблеми; непозволено прилагане на паркоместа; търсене на средства за обзор при детски кардиолог и за издаване на книга за село Бъта; липса на отчетност от домоуправител в жилищна кооперация.

Младо семейство, пристигнало да живее в Панагюрище, търси подпомагане за закупуване на парцел, а предприемчива дама се оплаква от тормоз на жена, която й пречи да развива бизнеса си.

Настаняването в общински жилища продължава да е тематика в приемните дни, които се организират всеки петък.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР