Хора на Делян Пеевски, буквално за три дни, насила ни

...
Хора на Делян Пеевски, буквално за три дни, насила ни
Коментари Харесай

Пламен Каменов: Делян Пеевски ни открадна Блиц със знанието на Бойко Борисов

Хора на Делян Пеевски, безусловно за три дни, принудително ни откраднаха компанията, която беше притежател на най-посещавания уебсайт "Блиц ", съобщи Пламен Каменов, един от миноритарните притежатели на "Интермедиа " (издател на "Блиц "), пред телевизия BiT.
Интервюто с някогашния основен редактор на "Нощен Труд " е взето на 10 ноември във връзка историческата дата, на която през 1989 година комунистическият деспот Тодор Живков пада от власт. Пламен Каменов е правил изявление с Живков и споделя спомените си за него.
На имитация на водещата, че доста хора споделят, че актуалният министър председател Бойко Борисов се е учил от Живков, тъй като му е бил охранител, Каменов споделя усещанията си за Борисов.
"Това е човек, който надълбоко се забърка с Делян Пеевски, с много обири, много мошеничества и аз персонално се колебая, че ще изкарат още един мандат ", споделя Каменов.
Той споделя по какъв начин се е излъгал да гласоподава за ГЕРБ, с цел да не дойдат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на власт през 2009 година и по какъв начин наивно си е мислел, че "Борисов ще промени нещо ". Разбрал, че всичко е заблуда, откакто се опарил персонално.
"Бях миноритарен съучастник в една компания, която се споделяше "Интермедиа ". Имаше три вестника – "Шоу ", "Над 55 ", "Доктор " и един уебсайт "Блиц ", който беше преди всичко по посещаемост и компанията ни я откраднаха хора на Делян Пеевски безусловно за три дни, принудително. Извикаха ни в една стая, аз съм с 10%. Моят съучастник Георги Илиев нищо не е могъл да направи. Там беше юристът на Делян Пеевски - Александър Ангелов. Беше още един млад мъж, който се оказа юристът на Домусчиев и ние подписахме за нула време.... И тогава си помислих - това не може да стане без Бойко Борисов. Разпитах тук там. Да, знае индивидът, знае и за доста други покупко-продажби, знае и от този момент не мога да го почитам и това се трансферира и върху ГЕРБ ", споделя Пламен Каменов.
"Интермедиа " АД е учредена през 2000 година от Георги Илиев и Пламен Каменов. През 2009 година като съучастник влиза и Милен Милушев с един дял, за Каменов остават 10 дяла, а за Георги Илиев - 89 дяла. Две години по-късно – през 2011 година "ГМ Прес " купува 50% от акциите на Георги Илиев.
Дружеството се свързва с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и се финансира от банкрутиралата КТБ, съгласно признанията на Цветан Василев, упрекнат за източването на банката.
Година по-късно Милен Милушев излиза от "Интермедиа ", като неговият дял отива при Георги Илиев.
През юли 2015 година Георги Илиев и Пламен Каменов продават дяловете си на "Пи Комюникейшън " АД, представлявано от Славка Бозукова, основен редактор на "Стандарт ".
След договорката Бозукова е показана като новия притежател на 50 на 100 от капитала на "Интермедиа ". Най-вероятно тя съставлява ползите на Кирил Домусчиев.
"Като дълготраен основен редактор и изпълнителен шеф на в. "Стандарт ", ще се опитам да направя по-ефективна връзката сред обичайните печатни издания и осведомителните интернет организации ", споделя Бозукова тогава.
Две години по-късно Европейската работа за външно деяние, която е дипломатическото звено на Европейски Съюз, откри публикации с съветска агитация в пет български уеб страницата, измежду които най-известните са околните до депутата Делян Пеевски "Пик " и "Блиц ".
С днешна дата "Интермедиа " АД е благосъстоятелност с равни дялове на "Пи Комюникейшън " АД и "ГМ Прес " АД, което е оповестено в неплатежоспособност от Софийски градски съд през 2016 година, демонстрират оповестените документи в Търговския указател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР