Хора като Ботев, като Левски, като Раковски и всички наши

...
Хора като Ботев, като Левски, като Раковски и всички наши
Коментари Харесай

Потомък на Ботев: Революционерът е роден с мисията за Освобождението на България

Хора като Ботев, като Левски, като Раковски и всички наши велики българи, в действителност са били за своето време, само че това не значи, че те не ни трябват през днешния ден. И както споделих, безусловно считам, че през днешния ден имаме потребност от такива хора като Ботев, само че просто не ги виждам към нас. Това сподели за " Фокус " Александър Ботйов - роднина на Христо Ботев. 

По думите му да си потомък на Ботев е отговорност, само че той се усеща доста горделив и счита, че като цяло кръвта на всички българи е напоена със популярност в цялата история.

" Гордея се с това, тъй като Христо Ботев е човек в същинския смисъл на думата и това, което е направил – делото си, журналистическите материали, поезията, всичко това сочи за един в действителност талантлив разум, който се е пожертвал, с цел да можем да сме тук през днешния ден ", допълни Ботйов. 

" Историите към Ботев са доста, само че тези, които не са толкоз необятно публикувани, са от неговото детство, защото когато е бил дребен, още тогава се е забелязало, в действителност от приятелите му и от хората към него и несъмнено, околните му, че той е бил роден водач. Но не да остави в сянка хората към себе си, а в противен случай – той от дребен е считал, че когато се е прибирал от игри на открито, той е разказвал на родителите си, че провежда такава група за разнообразни игри, измислят си разнообразни провокации. Като цяло той е бил доста, в действителност доста щуро дете, само че това не му е попречило да вкара тази дивотия, точно в един мощен път. И в действителност една забавна история е това, когато започнах да споделям – че когато се е прибирал, той някак си от този момент е подсказал, че пътят му ще отиде към това да провежда група, а точно чета, разбираме по-късно ", описа още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР