Хора и животни от китайско село изчезват за една нощ.

...
Хора и животни от китайско село изчезват за една нощ.
Коментари Харесай

Хора и животни от китайско село изчезват за една нощ и никой не знае какво се е случило с тях

Хора и животни от китайско село изчезват за една нощ. В китайската провинция Шанси има повърхност от към 80 квадратни благи, която включва долината Вей, Льосовото плато, пясъчната пустиня Ордос и планинската верига Цинлинг.До 1987 година, някъде по тези места се намирало приблизително огромно село. През 1987 година. всичките му поданици мистериозно изчезнали (HiddenTruth.site).Странната история на това село, чието име не се загатва на никое място, в миналото е била класифицирана и неразрешена да се загатва в новините. Но, към този момент в наше време, през 2010 година, тя се появява в китайските обществени мрежи и подвига доста звук.Всички селяни, към хиляда индивида, изчезнали в една нощ. Липсвали мъже, дами, деца, бебета и възрастни хора, всички икономически животни, даже котки и кучета. В същото време, всичките движимости на хората били на местата си. В някои къщи в селото, даже имало сервирана храна по масите.

 h1 1 - Хора и животни от китайско село изчезват за една нощ и никой не знае какво се е случило с тях
Още по-странен е фактът, че една седмица или малко повече, преди мистериозното изгубване на хиляди хора, в тази област са били неведнъж следени странни светлини в небето и НЛО, във формата на диск.Един свидетел от близкото село съобщил, че е видял въртящ се обект в небето над опустошеното село, в което имало “осем ярки светлини ”. Заради този обект, небето ненадейно почнало да чернее. После от обектът излезли ярки пурпурни проблясъци, чул се тон от мощна детонация и обектът отлетял на север.Друг свидетел забелязал още един чудноват подробност. Змиите били необичайност в тези пустинни скалисти места, само че малко преди селяните да изчезнат, тези влечуги внезапно почнали да се срещат на съвсем всяка стъпка.
Четете още: Мистериозни изгубвания на острова на канибалите Тибурон Отново загатваме, че тази история, въпреки и фантастична, не е градска легенда, а същински случай. Причината за изгубването на хора и животни от това село, се пробва да проверява китайския ефирен канал NTDTV. Според него, кодовото име на случая измежду военните е “Инцидент с нощни котки ”.Веднага след изгубването на хората, доста пъти са били следени по пътищата водещи към селото, бойци с камиони. Те блокирали всички входове и не пускали никого в тази посока.

 h2 1 - Хора и животни от китайско село изчезват за една нощ и никой не знае какво се е случило с тях
Според една от версиите на локалните, те са били скрито превозени от военните с камиони на друго място. Но, в този случай, повода за такава бърза евакуация на селяните е незнайна.Всички опити на новинарския канал да проверяват това събитие се провалили, тъй като била издадена загадка държавна инструкция, забраняваща да се приказва за такива неща в новините.Съществува и друга доктрина, съгласно която, покрай селото в планината, е била ситуирана загадка нуклеарна база. Може селяните да са видели неща, които не е трябвало да виждат. Всички са били изведени под прикритието на нощта, в незнайна посока.Друга догадка свързва наблюдението на НЛО и появяването на военните. Според нея, хората са евакуирани, тъй че да не виждат пробните самолети, които летели в небето и приличали на НЛО.Сега, изоставеното населено място е опустошено и обрасло с шубраци. Жителите на други околни села го назовават ​​Селото фантом.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР