Хонда пусна първа информация и снимки за обновения си модел

...
Хонда пусна първа информация и снимки за обновения си модел
Коментари Харесай

Нова визия и бензинов мотор за "Хонда Джаз"

" Хонда " пусна първа информация и фотоси за актуализирания си модел " Джаз ", който ще дебютира публично след по-малко от месец на автосалона във Франкфурт. Освен измененията извън и вътре, при актуализацията колата получава и нов 1.5-литров бензинов мотор с мощ 130 конски сили.

Моторът се отличава с пъргавост и невисок разход на гориво - 4.5 л/100 км в разбъркан цикъл. На разположение е и познатия 1.3-литров бензинов мотор със 102 конски сили.
 Нова визия и бензинов мотор за
В обновената " Хонда Джаз " са изменени и настройките на вариаторната скоростна кутия, която реагира по-бързо, при предпочитание за бързо ускоряване. Промените извън са направени за регистриране на " Джаз " в стила на настоящата гама на " Хонда ", като разлики се виждат в броните, радиаторната решетка, отворите за въздух. В салона дебютират нови цветови комбинации.

" Джаз " резервира своята деловитост, като багажният размер варира сред 354 и 897 литра. Благодарение на системата за прегъване на задните седалки, в мъника могат да се транспортират товари с дължина до 2.48 метра и височина 1.28 м.
 Нова визия и бензинов мотор за
Серийното съоръжение на " Джаз " включва круиз надзор, автоматизирани светлини, система за самостоятелно прекъсване в градски условия при риск от злополука. Срещу доплащане се оферират мултимедийна система със 7-инчов реагиращ на досег екран, камера за заден ход, безключов достъп и така нататък

Обновеният " Джаз " ще е при дилърите на " Хонда " от ноември.
 Нова визия и бензинов мотор за

Всичко, което би трябвало да знаете за:Автосалон Франкфурт (214)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР