Honda обяви премиерата на нов концептуален автомобил. На негова основа

...
Honda обяви премиерата на нов концептуален автомобил. На негова основа
Коментари Харесай

Honda планира да завладее китайския пазар на електромобили

Honda разгласи премиерата на нов концептуален автомобил. На негова основа ще бъде издигнат първият електромобил на марката за Китай, където електрическият хечбек Honda e не се предлага.

Премиерата на автомобила ще бъде показана на автомобилното ревю в Пекин (Auto China 2020), само че към този момент компанията разгласява единствено тийзър изображение на нововъведението с минималистичен дизайн.

Тийзърът демонстрира електрическа кола с ъгловата, стеснена оптика, обвързвана със " пречупена " LED лента. В центъра на предния край, лишен от радиаторна решетка, има огромно триизмерно лого на Honda, а в долната част на бронята има LED фарове за мъгла.

Новата електрическа Honda ще получи изпъкнал похлупак, дребни огледала за назад виждане и алуминиеви джанти с доста спици. Тийзърът не дава визия за пропорциите на автомобила, само че се чака да е кросоувър с купеобразна форма.

В допълнение към този автомобил, Honda ще покаже на автомобилното ревю в Пекин хибридната версия на CR-V, която ще бъде първият модел на марката с такава конфигурация на китайския пазар.

Очаква се компанията да покаже и няколко електрифицирани версии на други съществуващи модели. Автосалонът в Пекин, в началото плануван за април, е отсрочен заради пандемията на ковид. Събитието ще се организира от 26 септември до 5 октомври 2020 година в Китайския интернационален изложбен център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР