Honda и Sony обявиха на технологичното изложение в Лас Вегас,

...
Honda и Sony обявиха на технологичното изложение в Лас Вегас,
Коментари Харесай

Sony анонсира нова автомобилна марка

Honda и Sony оповестиха на софтуерното ревю в Лас Вегас, че техният взаимно създаден автомобил ще се продава под новоразработената марка Afeela.
Освен разкриването на името на марката, фирмите показаха нов първообраз, който е предопределен да пресъздава иден индустриален модел.

Предварителните поръчки са планувани да стартират през първата половина на 2025 година, а продажбите да стартират по-късно същата година.

Като се има поради с какво е известна компанията „ Сони ”, не е изненадващо да забележим, че салонът на електрическия първообраз е високотехнологичен и разполага с огромен екран, който обгръща ширината на интериора. Той е разграничен на голям брой секции, защото екраните за цифровите странични огледала са на външните ръбове, до момента в който дигитален инструментален панел се намира пред лидера. Отдясно има информационно-развлекателна система, която се влива в екран за пасажера на предната седалка.

На други места можем да забележим волан в жанр аеро и минималистично арматурно табло. Дизайнерите са оборудвали прототипа с плаваща централна подпора, която включва въртящ се диск, както и специфични бутони Home и Mute.

Прототипът на Afeela е оборудван с набор от камери и датчици от вътрешната страна и извън. Sony Honda Mobility споделя, че има общо 45 и те се стремят да оборудват автомобила със система за полуавтономно шофиране от равнище 3. Това допуска, че колата ще бъде мощно автоматизирана при избрани сюжети и ще трансферира задачата за шофиране на хората, когато е належащо.

Пробегът на автомобила остава мистерия, само че едно от изображенията на интериора демонстрира пробег от 377 км с към 75-80% оставащ заряд
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР