Honda e хедлайнер на изложбата Градина на идеите“ на Седмицата

...
Honda e хедлайнер на изложбата Градина на идеите“ на Седмицата
Коментари Харесай

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Honda e хедлайнер на изложбата „ Градина на концепциите “ на Седмицата на дизайна в Милано. Събитието „ Garden of Ideas “ на Vanity Fair Italia ще отпразнува дизайна, нововъведенията и устойчивостта в Museo Diocesano от 16 до 21 април.

Концепцията SUSTAINA-C и Pocket Concept на Honda е да вземат участие дружно с създавания скутер SH125 „ Vetro “, с цел да покажат преимуществата на дизайна на продукта от по-устойчивото потребление на материали. Honda желае да реализира въглеродна индиферентност до 2050 година посредством нейната тактика „ Triple Action to Zero “.

Моделите на Honda, изложени в Museo Diocesano, ще показват неповторимите естетически благоприятни условия, които могат да бъдат реализирани посредством наново потребление на материали. Същевременно спомагат за понижаване на излъчванията на CO² посредством въвеждане на повече новаторски рециклирани детайли в индустриалния развой.

Чрез интензивно изследване на способи за понижаване на извличането на запаси и реализиране на по-енергийно дейно преработване с ниски въглеродни излъчвания, Honda се стреми да форсира прехода си от бизнес модел на всеобщо ползване към кръгообразен модел. Всичко това е като част от тактиката „ Triple Action to Zero “, която има за цел да реализира 46% понижение на излъчванията на CO² от корпоративни действия.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР