Honda анонсира нови подробности за първия за компанията хибриден SUV модел-

...
Honda анонсира нови подробности за първия
за компанията хибриден SUV модел-
Коментари Харесай

Honda с нови подробности за CR-V Hybrid

Honda анонсира нови детайлности за първия за компанията хибриден SUV модел- CR-V Hybrid, предназначен за европейския автомобилен пазар.

CR-V Hybrid, поръчки за закупуването на който в Европа ще стартират да се одобряват през следващия месец, а първите доставки ще бъдат осъществени при започване на 2019 година, е оборудван с Honda Hybrid Performance система, която употребява образован i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) модул за ръководство на режимите на работа на хибридната система. Самата тя е формирана от двулитров i-VTEC бензинов мотор, мощен електромотор, литиево-йонен батериен модул и безстепенна предавателна кутия. Общата оптималната мощ на системата е 184 конски сили, а оптималният въртящ момент доближава 315 Нм.

В взаимозависимост от придвижването и изискванията от страна на лидера, интелигентната система за ръководство на хибридната задвижваща система на CR-V Hybrid работи в три режима- напълно електрически EV Drive, хибриден Hybrid Drive и Engine Drive, като превключва сред тях за постигането на оптимална горивна изгодност.

От Honda споделят, че при стандартни сценарии на придвижването, системата превключва сред Hybrid Drive и EV Drive, като при работа в първия, част от генерираната от двигателя с вътрешно горене сила се пренасочва и за дозареждане на батерията. Engine Drive пък е усъвършенстван за високоскоростно придвижване.

Специално за хибридната версия на новото CR-V от Honda са създали информативен бордови интерфейс, благодарение на който водачът има опция да следи работата на задвижващата система, в това число зарадят на батерията и процесът по нейното разреждане и зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР