Холивудският хит Целуни момичетата от 1997 г. (с Морган Фрийман

...
Холивудският хит Целуни момичетата от 1997 г. (с Морган Фрийман
Коментари Харесай

Целуни момичетата

Холивудският шлагер " Целуни девойките " от 1997 година (с Морган Фрийман и Ашли Джъд) е типичен престъпен трилър за преследването на сериен изнасилвач и палач.

Целувката на Кубрат Пулев по устните на кореспондентка не има същия трагичен заряд, само че несъмнено може да му аргументи обилни главоболия. Макар че на добилото планетарна известност видео Джени Суши реагира с усмивка, обстановката се промени фрапантно единствено за 24 часа.

Американката от филипински генезис, известна като Кралицата на голото суши, на първо време дефинира целувката като " смущаваща " и " странна ". След това изданието, на което тя сътрудничи - " Вегас Спортс Дейли " - излезе с остра позиция. Макар че в нея не се загатва думата " съд ", опасността за правни дейности е ясно доловима.
Шефовете на Джени Суши: Споделяме шока и болката й, ще проверяваме "Вегас Спортс Дейли " с позиция за целувката на Кубрат Пулев
Разбира се, хрониката с целунати репортерки стартира доста по-рано. А Си Ен Ен предложи къса ретроспекция на най-нашумелите случаи единствено през предходната година.

Бразилката Джулия Гимараеш предаваше репортаж от международното състезание в Русия, когато инцидентен минувач се наведе и опита да я целуне по бузата. " Не правете това! Никога повече - разкрещя се Гимараеш. - Това просто не е възпитано, не е вярно. Недейте да го причиняване на която и да е жена ". По-късно Джулия разяснява случая и пред медиите в родината си: " Този път отговорих, само че същински тъжното е, че доста мъже са уверени, че имат право да правят сходни неща ".



През предишния май 21-годишният френски тенисист Максим Хаму бе изхвърлен от " Ролан Гарос ", откакто целуна журналистката от " Евроспорт " Мали Томас. Всъщност той искрено я награби, а дамата направи засрамена мимика и опита да го отблъсне. По-късно Хаму сервира извиненията си в обществените мрежи.



По-рано през 2018 година някогашният управител на " Съндърланд " Дейвид Мойс бе упрекнат от Английската футболна асоциация в непочтено държание по отношение на кореспондентка на Би Би Си. Този път обаче не ставаше дума за целувка - треньорът заплашил дамата с пестник по време на изявление след мач...

Може би най-популярната целувка сред състезател и журналистка датира от 2010 година. Минути след финала на международното състезание по футбол в ЮАР вратарят на новите първенци - Икер Касияс - впива устни в тези на Сара Карбонеро пред очите на цяла Испания напряко в микс зоната. " Майко блага ", гласи единствената реакция на хубавицата. " Ще се забележим у дома ", е отговорът Икер. Всичко приключва с хепиенд по холивудски - скоро Сара се трансформира в госпожа Касияс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР