Холивудският ас Брад Пит вече е в добри отношения със

...
Холивудският ас Брад Пит вече е в добри отношения със
Коментари Харесай

Брад Пит стопли отношения със сина си Мадокс

Холивудският ас Брад Пит към този момент е в положителни връзки със сина си Мадокс. Това стана ясно скоро, откакто артистът и Анджелина Джоли реализираха съглашение за попечителството на децата.

За разрива в връзките сред Пит и най-големия им наследник Мадокс се приказва още от момента, в който актрисата от Господарка на злото подаде документи за бракоразвод. Слуховете, че под въздействие на алкохола, екранният Мистър Смит е имал сдърпване с тогавашната си брачна половинка, а Мадокс е попаднал в епицентъра на събитията непредпазливо, бяха отричани неведнъж.

Въпреки това напълно неотдавна стана ясно, че Пит и синовете му са в обтегнати връзки, като тогава източници, близки до артиста разкриха, че повода за това бил фактът, че Джоли настройвала децата против татко им.

"Предвид настъпващите коледни празници, и Брад и Анджи ще бъдат в Ел Ей, с цел да могат да прекарат по равно време с децата ", оповестява източник пред HollywoodLife.

Припомняме, че Джоли и Пит се разделиха през 2016 година Те възпитават общо шест чеда. Три от тях са осиновени - Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им щерка, а през 2008 година се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР