Холивудският актьор Кайл Маклоклан ще изиграе американския президент Франклин Рузвелт

...
Холивудският актьор Кайл Маклоклан ще изиграе американския президент Франклин Рузвелт
Коментари Харесай

ФРБ агентът от „Туийн Пийкс“ става президент

Холивудският артист Кайл Маклоклан ще изиграе американския президент Франклин Рузвелт в сериала “Пресичането на Атлантика “, заяви Холивуд Рипортер.

Сериала ще включва осем епизода и ще опише историята на норвежката принцеса Марта Шведска, която ще бъде изиграна от актрисата София Хелън. През 1940 година, когато Третия Райх нахлува в Норвегия, фамилията на Марта заобикаля в Швеция, само че там тя е зле призната. Местните поданици считали, че слага под опасност тяхната страна.

В резултат на това Марта отпътува за Съединените щати, където е поканена от президента Рузвелт. Момичето се настанява в Белия дом. Много историци считат, че връзката сред Марта и Рузвелт е повода американското държавно управление да влезе във война против нацистите.

Кайл Маклоклан става прочут с ролята си на специфичен сътрудник на ФБР Дейл Купър в телевизионния сериал „ Туийн Пийкс “, режисиран от Дейвид Линч. Сред другите филми на 59-годишния артист са " Добрата брачна половинка ", " Как се срещнах с майка ви ", " Отчаяни съпруги " и " Сексът и градът ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР