Холивудският актьор Гари Дърден отсвири премиерата на филма Нокаут или

...
Холивудският актьор Гари Дърден отсвири премиерата на филма Нокаут или
Коментари Харесай

Световна холивудска звезда се изгаври с Ники Илиев?

Холивудският артист Гари Дърден отсвири премиерата на кино лентата " Нокаут или всичко, което тя написа ", макар шумната реклама, че ще участва на събитието, написа hotarena.net. Актьорът от хитовия сериал " На мястото на престъплението " бе извинен от екипа на продуцента Ники Илиев с думите, че е изпуснал полета си от Париж за София. Една много позната история, защото преди няколко години друга огромна звезда Кристоф Ламбер не почете премиерата на кино лентата на Ники Илиев " Чужденецът ", заради същата причина.

Фенове на Гари Дърден, които чакаха да го зърнат онлайн останаха много разочаровани, защото трябваше да видят единствено познати български муцуни на премиерата, само че не и огромната звезда на продукцията.

Според предварителната информация Гари би трябвало да има и фен-среща, ден след премиерата, където да раздава фотоси и подписи на феновете си.

И тук идва въпросът, в случай че в действителност е изпуснал полета си за премиерата в четвъртък, ще хване ли Гари различен полет, с цел да участва най-малко на фен-срещата на 5-ти януари?!

" Взел е парите и пушек да го няма. За какво му е да участва на премиерата на кино лентата?! ", споделят мнението си зевзеци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР