Холивудският актьор Дуейн Скалата Джонсън заяви, че повече няма да

...
Холивудският актьор Дуейн Скалата Джонсън заяви, че повече няма да
Коментари Харесай

Скалата се зарече да не използва истински оръжия по време на снимки

Холивудският артист Дуейн " Скалата " Джонсън съобщи, че повече няма да употребява същински оръжия във филмите си, откакто неговият другар и сътрудник Алек Болдуин инцидентно простреля и умъртви операторка на снимачната площадка в Ню Мексико предишния месец, съобщи Ройтерс.

Халина Хъчинс почина на 21 октомври от патрон, изстрелян от револвер, който Болдуин употребява по време на подготовка за сцена на снимачната площадка на уестърна " Rust ".

Помощник-режисьор споделя на артиста, че револверът е " леден " - термин, означаващ, че оръжието е е безвредно за приложимост.

Дуейн Джонсън, който участва в Лос Анджелис на международната премиера на новия си филм за Нетфликс " Red Notice " ( " Червена бюлетина " ) с Райън Рейнолдс и Гал Гадот, съобщи, че продуцентската му компания " Seven Bucks Productions " " в никакъв случай повече няма да употребява същински оръжия ".

" Това беше ужасяващ сюжет. Познавам Алек Болдуин от доста, доста години. Той е мой другар. Съпричастен съм към фамилиите на всички, наранени от случая ", показа Дуейн Джонсън.

" Не мога да приказвам за други продуцентски компании, не мога да приказвам за други студия, само че мога да ви кажа, че за нас случилото се основава нова вероятност за работата ни отсега нататък ", добави артистът, твърдейки, че неговата продуцентска компания прекратява потреблението на същински оръжия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР