Холивудският актьор Арми Хамър беше уличен в секс кореспонденция с

...
Холивудският актьор Арми Хамър беше уличен в секс кореспонденция с
Коментари Харесай

Уличиха Арми Хамър в секс кореспонденция с непозната - slava.bg

Холивудският артист Арми Хамър беше махленски в секс преписка с рускиня, заяви порталът Spletnik. На уеб страницата бяха оповестени скрийншотове от форума, отдаден на звездата от филми като „ Социалната мрежа “ и „ Призови ме с твоето име “, от които се вижда, че въпросната ползвателка с ник Dominastya е почнала общуването си с артиста още преди 3 години.

Девойката споделя огромен брой скрийншотове от кореспонденцията си с Хамър, който назовава рускинята „ котенце “ и „ дребна уличница “, а също по този начин се възхищава от фигурата й, отбелязвайки, че голите й фотоси доста го възбуждат. Актьорът й изпратил и кадър със завързан манекен на фона на басейн. Фотографии, направени край същия басейн, се появиха в обществените профили на брачната половинка на Хамър – журналистката Елизабет Чембърс.

Не е известно дали Арми Хамър е съумял да се срещне с рускинята. През 2017 година артистът е бил в Москва, само че е написал в обществените медии, че е с жена си. Съдейки по акаунта на Dominastya в Инстаграм, през същата година тя е била в Лос Анджелис. Тогава артистът й написал, че й желае амнистия за това, че я е оставил сама, и обяснил, че се сблъсква с проблеми в персоналния си живот, които „ са му коствали съвсем всичко “. „ Много желаех да те ч...м, само че знаех какъв брой зле ще се усещам по-късно “, споделя се в известието на Хамър.

Рускинята твърди, че артистът й предложил да подпише контракт за неразгласяване на връзките им, съгласно който тя нямала право да ги обявява. Но във връзката се намесила Чембърс, която проверявала обществените профили на брачна половинка си. „ Жалко е, че хора като теб съществуват “, написала тя на хипотетичната държанка на мъжа си. В отговор Dominastya решила да прекрати кореспонденцията си с актьора.

На 11 юли стана известно, че Хамър и Чембърс се развеждат след 10 години брак, от който имат 2 деца – щерка и наследник. Актьорът съобщи желание да резервира положителни другарски връзки с някогашната си брачна половинка.

Източник: Monitor
Снимка: БТА
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР