Холивудските звезди, също като нас, имат своите несъвършенства, но заради

...
Холивудските звезди, също като нас, имат своите несъвършенства, но заради
Коментари Харесай

Мода по холивудски: Как най-големите звезди прикриват своите несъвършенства?

Холивудските звезди, също като нас, имат своите недостатъци, само че поради славата, камерите и непрекъснатия интерес от страна на медиите, те просто би трябвало постоянно да наподобяват съвършено. 

Представяме ви някои техни секрети, с които единствено благодарение на облеклата съумяват да трансфорат своите недостатъци в ефектни акценти. Вижте!

Виж още: Да си любим на ориста: Световноизвестните персони, които в действителност са осиновени

Сара Джесика Паркър

Актрисата постоянно е била считана за фешън икона, само че това е точно, тъй като умее да крие проблематичните си елементи. Тя да вземем за пример поправя образно формата на бюста си, като залага на обемни ръкави, рокли с едри принтове и по този метод " поправя " сполучливо горната част от тялото си. 

Виж още: Карантината не им понесе: Холивудските двойки, които се разделиха по време на изолацията

Анджелина Джоли

Една от най-красивите актриси в Холивуд знае по какъв начин да прикрива необятните си плещи. Тя постоянно избира oversize ризи, якета, тениски. На аления килим пък постоянно я виждаме с едри бижута, асиметрични деколтета и пухкави, обемни поли.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Рийз Уидърспун

Актрисата е с растеж от 155 см, само че постоянно наподобява по-висока поради високите токчета, на които ловко върви. Ако имате сходен проблем, носете рокли и поли до коленете. Ако не сте на токчета, изберете обувка със скрита платформа.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Меган Маркъл

Пропорциите ѝ не са по никакъв начин съвършени, защото тя няма изразена талия. Затова тя основава резултата на пясъчния часовник, като употребява колани, поли вид " молив " и други облекла с висока талия.

Виж още: Далеч не е единствено Валери... Най-известните BG звездни изневери през последните години!

Кейт Уинслет

Актрисата знае по какъв начин да наподобява съвършено, макар че е надалеч от съвършените ограничения. Тя просто знае по какъв начин сполучливо да крие непотребните килограми. Ако имате същия проблем, може да заложите на по-дълбокото деколте, асиметрични кройки, колан, контрасти.

Изображение: Instagram/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР