Холивудските актьори Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени

...
Холивудските актьори Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени
Коментари Харесай

Брус Уилис и Деми Мур отново заедно – забавляват се по пижами

Холивудските артисти Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени от двадесет години, се забавляваха с фотосесия по пижами по време на изолираност поради ковид, заяви английският в. " Метро ".

Снимките бяха направени дружно с две от дъщерите им - Талула и Скаут и техните половинки. На фрагментите не се вижда най-голямата щерка Румър.Уилис, който е на 65 години и Мур, на 57 години, бяха женени от 1987 до 2000 година и имат три дъщери. След раздялата си те резервираха отлични връзки. И от фотосите, публикувани в обществените мрежи от щерка им Талула, е явно какъв брой са близки.



Актьорите театралничат прегърнати на един от фрагментите. Всички участници във фотосесията са облечени в пижами на зелени и бели райета.
Не е ясно дали актуалната брачна половинка на Уилис Ема Хеминг също е под карантина с огромната фамилия, отбелязва изданието, което показва, че не е известно и за какво най-голямата щерка Румър, на 31 години, отсъства от пижаменото празненство.

Деми Мур бе посетител на церемонията по възобновяване на брачните клетви на Уилис и брачната половинка му Ема през март предходната година, а двойката бе посетител на премиерата на биографичната книга на Мур през септември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР