Холивудски стачки: Вечеря с Боб Оденкърк в менюто на онлайн търга, докато знаменитости помагат за набирането на средства за членовете на екипа

...
Инициативата идва от група стачкуващи членове на Гилдията на американските
Коментари Харесай

Инициативата идва от група стачкуващи членове на Гилдията на американските писатели (WGA), които основаха The Union Solidarity Coalition, която има за цел да свържете работниците от индустрията в синдикатите, дори и тези, които не стачкуват.

„Искаме да признаем, че това, през което преминавате в момента, не е лесно. Знаем, че когато откажете да пресечете нашата пикетна линия, рискувате бъдете порицани, губите еднодневно заплащане (или много повече) и трябва да се приберете вкъщи с празни ръце“, пишат основателите на коалицията в отворено писмо до членовете на екипажа.

„Иронията това да се случва по време на раждане движението, в което се застъпваме за това трудът на всеки да бъде оценен и компенсиран справедливо, ни вбесява."

Приходите от печелившите оферти - които на различни търгове в eBay са в няколко хиляди долари - ще отидат в фонд за подпомагане на членове на екипажа, които са загубили здравната си застраховка поради загуба на работа от стачката на писателите.

Прочетете още:
Дру Баримор отпадна като водещ на наградите
Холивудски звезди подкрепят стачката на актьорите един месец след

Стачката на писателите: филмови и телевизионни работници в Обединеното кралство са принудени да обявят жилища за продажба поради действието на САЩ

В момента най-високата оферта е за $9100 (£7318) за обява, рекламираща, че Боб Оденкърк - който играе героя Сол Гудман в Better Call Saul и Breaking Bad - и Дейвид Крос ще се присъединят към вас на вечеря в Ню Йорк или Лос Анджелис.

Двойката са „най-добри приятели в реалния живот“, се казва в списъка, и създадоха комедийния сериал Mr Show.

Други популярни обяви включват:

- Актьорският състав на Bob's Burgers ще изпее песен, написана само за вас

- Актьорът Джон Литгоу ще нарисува акварелен портрет на вашето куче

- Адам Скот ще разхожда кучето ви за час (не е задължително да е едно и също куче)

- Среща в Zoom със Зоуи Дешанел и актьорския състав на New Girl

„Докато бездействието на студиата удължава стачките, творческата общност се е обърнала към грижата един за друг“, каза говорител на WGA пред американската партньорска мрежа на Sky News NBC News.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР