Холивудската звезда Майкъл Б. Джордан, известен с ролите си в

...
Холивудската звезда Майкъл Б. Джордан, известен с ролите си в
Коментари Харесай

Майкъл Б. Джордан се забърка в страшен скандал, наложи се да смени името на марката си

Холивудската звезда Майкъл Б. Джордан, прочут с функциите си в " Черната пантера " и филмите от поредицата " Крийд ", се забърка в противен скандал, от който обаче съумя да се избави. Оказва се, че артистът ще би трябвало да преименува неотдавна лансирания от него ром, откакто жители на Карибите го упрекнаха в културно заграбване.

Алкохолната напитка носи името " J'Ouvert " ( " Жувер " ), което на креолски значи " разпукване на зората ". Интересен факт е, че това е името на първия формален ден от карнавалните празници в Тринидад и Тобаго, само че на други места в Карибите, а корените са още от края на робството в района.

Виж още:

В Инстаграм Майкъл Б. Джордан сервира своето откровено опрощение, сподеяйки, че не е желал да обиди или накърни културата на хората. Майкъл добави, че през последните дни е водил много диалози с сътрудниците си, с цел да се вслуша в думите на хората.

" Чух ви и желаеме да стане ясно, че сме в развой на преименуване ", написа Джордан, който промотира рома през уикенда, а жители на Карибите използваха бързо обществените медии, с цел да изискат смяна на името.  Рапърката Ники Минаж даже се намеси, като показа увереността си, че Майкъл Б. Джордан не е желал съзнателно да обиди никого, само че прикани да бъдат подхванати бързи дейности за смяна на името.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/michaelbjordan, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР