Холивудската звезда Джеф Бриджис е диагностициран с рак. Това съобщи

...
Холивудската звезда Джеф Бриджис е диагностициран с рак. Това съобщи
Коментари Харесай

Джеф Бриджис е болен от рак - slava.bg

Холивудската звезда Джеф Бриджис е диагностициран с рак. Това заяви самият артист с изказване в Туитър. "Както героят ми би споделил - нови гадости излязоха нескрито...

Диагностицираха ме с лимфома. Въпреки че това е съществено заболяване, ми провървя да попадна на екип невероятни лекари и тяхната прогноза е позитивна ", изясни Бриджис базирайки се на паметната си роля в "Големият Лебовски ".

Актьорът стартира лекуването си във вторник, като дава поръчка, че ще държи почитателите си в течение. Носителят на "Оскар " не пропусна и да благодари на фамилията си за поддръжката в сложните времена.

На 16 октомври борбата си с подлата болест загуби синът на Робърт Редфорд - Джеймс. "Съкрушени сме. Той живя прелестен и стойностен живот и бе обичан от мнозина. Ще ни липсва доста. Като негова брачна половинка от 32 години съм най-благодарна за двете прелестни деца, които отгледахме дружно ", заяви дамата до документалиста Кайл. Той е страдал от злокачествено заболяване на жлъчните пътища в черния дроб.

Джеймс Редфорд е режисирал и продуцирал документални филми, отразяващи редица значими тематики, измежду които околната среда и образованието. Автор е на сюжета за уестърна "Cowboy Up " ( "Огнен кръг ") (2001) с присъединяване на Кийфър Съдърланд и Дарилана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР