Холивудската суперзвезда Джони Деп подаде иск срещу бившата си съпруга

...
Холивудската суперзвезда Джони Деп подаде иск срещу бившата си съпруга
Коментари Харесай

Джони Деп съди бившата си съпруга за $50 милиона

Холивудската суперзвезда Джони Деп подаде иск против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Деп упорства за обезщетение от 50 млн. $ поради публикация, написана от някогашната му брачна половинка, в която тя се разгласи за “жертва на домашно принуждение ”, заяви People, представено от “Канал 3 ”.

``
реклама

Адвокатите на артиста назовават неистина изказванията на Хърд и считат, че по този метод тя “иска да раздвижи кариерата си ”. На собствен ред юристите на Хърд обявиха, че посредством желае артистът се стреми да накара Хърд “да млъкне ”. Джони Деп и Амбър Хърд имаха брак от февруари 2015 година През май 2016 година Хърд изиска бракоразвод, обяснявайки решението си с непреодолими несъгласия в брака им. Няколко дни по-късно тя упрекна мъжа си в домашно принуждение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР