Холивудската актриса Мила Кунис беше обявена за най-сексапилната жена в

...
Холивудската актриса Мила Кунис беше обявена за най-сексапилната жена в
Коментари Харесай

Мила Кунис на екрана и в реалния живот

Холивудската актриса Мила Кунис беше оповестена за най-сексапилната жена в света. Списанието, което й отреди тази роля, е Esquire, а Мила се разсъблече за корицата на ноемврийския му брой.

Родената в Украйна 29-годишна звезда от " Черен лебед " и „ По другарски ” театралничи единствено в прилепнали кожени панталони за мъжкото списание.

В изявление за Esquire Мила разкри, че общественият й облик се разграничава доста от същността й в действителния живот. " Това, което върша, и това, което съм, са две разнообразни неща. И постоянно ще бъде по този начин, уверена е актрисата, която се опасява, че в случай че се отдаде на славата, ще загуби визията за себе си.

Личният живот на Мила Кунис в последно време бе главен интерес за папараците и презокеанските таблоиди, защото всички желаеха да схванат дали актрисата се е събрала с екранния си сътрудник от That 70s Show Аштън Къчър.

Въпреки че списание Vogue ги „ хвана ” на почива в Бали, актьорите продължиха да настояват, че са просто близки другари.

Мила даде няколко изявленията, в които уверяваше, че е изцяло сама, както и че с Аштън се познават от 15 години и сред тях няма никаква любовна история, а единствено огромно другарство.

Кунис даже се оплака през таблоидите, че й е мъчно да си откри мъж.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР