Холандското първенство не може да се поднови преди 1 юни,

...
Холандското първенство не може да се поднови преди 1 юни,
Коментари Харесай

В Холандия няма да има футбол преди 1 юни

Холандското състезание не може да се възобнови преди 1 юни, даже клубовете да имат подготвеност. Това стана ясно, откакто държавното управление наложи възбрана на всички обществени събития точно до 1 юни. Новината беше обявена персонално от премиера Марк Рюте, като мярката беше взета, с цел да се предотврати по-нататъшно разпространяване на COVID-19.

В Испания, която е втората страна по брой болни и жертви в Европа от ковид след Италия, пък към този момент заговориха, че мачове ще се играят още веднъж през юли. И това беше стартирано от началник в мултимедийна група " Медиапро ", която има огромен интерес футбол да се играе допустимо по-скоро. " Очаквам да има футбол още веднъж през юли, като сигурно мачовете ще бъдат без почитатели. Преди всичко това обаче би трябвало да има някакъв тип предсезонна подготовка ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Хауме Роурес. Той предизвести, ч е сезонът може да бъде изцяло пресечен, в случай че след подновяването на мачовете се откри нов случай на заболял от COVID-19 футболист . До момента има случаи на играчи от  " Валенсия ", " Еспаньол " и " Алавес " с позитивни проби.

Междувременно от " Олимпик " (Марсилия) оповестиха, че от ковид е умрял някогашният президент на клуба Папе Диуф . Смъртта му е настъпила в Сенегал, където е живял за последно. Той беше някогашен състезателен публицист, а по-късно футболен сътрудник на звезди като Марсел Десаи, Базил Боли, Уилям Галас, Самир Насри и Дидие Дрогба. Диуф заемаше президентския пост в " Олимпик " от 2005 до 2009 година, като през този интервал отборът два пъти печели сребърните медали в Лига 1.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР