Hogging като терминология датира в ърбан речниците от близо две

...
Hogging като терминология датира в ърбан речниците от близо две
Коментари Харесай

Hogging: Новата ужасяваща секс мания, за която най-накрая се говори открито в TikTok

Hogging като терминология датира в ърбан речниците от близо две десетилетия, само че силата, с която връхлита в обществените мрежи през днешния ден е ужасяваща.

В дословен превод hogging е съревнование сред група мъже, учредено на това кой от тях ще прави секс с най-дебелата и непривлекателна жена, която могат да намерят.

Виж още: Топ 10 на най-откачените секс култове, за които в никакъв случай не сте чували

Мъжът набелязва допустимо най-едрата жена, която може да откри с единствената цел да прави секс с нея. До тук нищо ново, само че бруталното при hogging е, че в края на самия акт цялата група другари сред, която протича облогът нахлува в стаята и стартира да издава звуци напомнящи грухтенете на прасе до момента в който дамата не напусне стаята. 

Тиктокърката Меган Мейпс приказва намерено за това във видео, което споделя в своя профил и събира над 1.5 милиона гледания.

За страдание се оказва, че това е порочна процедура, която кръстосва кампусите на колежите из задачите Щати и засегнатите евентуално са стотици, като малко на брой от тях имат смелостта да приказват.

Виж още: От спалнята на звездите: Какви са секс играчките на огромните в Холивуд

След видеото споделено от Меган, TikTok профилът ѝ прегрява от мнения на потресени консуматори, които намират това за чудовищно и извратено.

Изображение:  https://www.instagram.com/megsforfun/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР