Ходил съм в резиденция "Бояна". Когато съм бил с дебели

...
Ходил съм в резиденция "Бояна". Когато съм бил с дебели
Коментари Харесай

Харизанов обсъждал с Борисов снимките с кюлчетата и пачките

Ходил съм в резиденция "Бояна ". Когато съм бил с дебели облекла, съм прекосявал инспекция за оръжие, когато съм с по-леки облекла, просто си оставям телефона. Това сподели в предаването 120 минути по БТВ изпълнителният шеф на телевизия "Европа ", член на ГЕРБ и на Института за дясна политика Георги Харизанов.

Попитан дали елементарно се вкарват златни кюлчета и пачки с евро в резиденцията, той сподели: "Не нося дамска чанта и не знам дали е елементарно. Обсъждал съм фотосите с премиера – те са компромат. Няма потребност да ги разисквам всъщност, тъй като всички знаем какъв метод на живот поддържа той, не мога да свържа фотосите с него ".

В отговор на въпрос Харизанов сподели, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е споделял пред него коя е Мата Хари (така министър председателят Борисов назова дамата, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от фотосите – б. ред.). Това би трябвало да каже прокуратурата, съобщи членът на ГЕРБ.

Той сподели, че се е срещал с един път, за към 5 минути. "Просто запознанство, нищо изключително ".Попитан какво е последвало от това другарство за него, Харизанов съобщи: "Започнах да търча три пъти по-бързо и ми пораснаха криле ".

Георги Харизанов сподели, че няма упоритост за обществен пост в ГЕРБ. Не съм бил претендент за народен представител, както тъврди господин Цветанов. Всеки, който желае, може да ревизира това. В партията не извършвам никакви официални функционалности, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР