HMD Global обяви внедряването на осем облачни приложения в телефоните

...
HMD Global обяви внедряването на осем облачни приложения в телефоните
Коментари Харесай

HMD Global добавя облачни приложения към телефоните с бутони на Nokia, включително YouTube Shorts

HMD Global разгласи внедряването на осем облачни приложения в телефоните с бутони Nokia 106 4G и Nokia 110 4G. Компанията показа и двете мобилни устройства от сегмента под 30 $ по-рано тази година.

Nokia разгласи, че услугата за къси видеоклипове YouTube Shorts ще бъде налична в телефоните с бутони. Опцията ще разреши на потребителите да гледат видеоклипове без лагове и закъснение, твърди производителят. За задачата притежателите на устройствата ще би трябвало да влязат в профила си в Гугъл.

Компанията описа и за други облачни приложения, в това число услугите BBC Hindi и Sokoban, както и за игрите 2048 и Tetris.

HMD Global дава обещание, че потребителите ще могат да получават достъп до вести, прогнози за времето, спортна информация и други Можете да преминете към тези варианти, като докоснете иконката на облака в менюто.

Nokia 106 4G и Nokia 110 4G към този момент поддържат функционалността UPI за сканиране и заплащане. Компанията ще пусне актуализации на безжичния програмен продукт за съществуващите консуматори на Nokia 110 4G през идващите две седмици.

И двата телефона разполагат с 1,8-инчови екрани и 1450 mAh акумулатори. Устройствата са водоустойчиви в сходство със стандарта за отбрана IP52. Устройствата употребяват операционната система S30+.

Добавянето на YouTube Shorts към телефоните с бутони в допълнение показва уговорката на компанията да дава „ ненадминато мобилно преживяване “, акцентират от Nokia.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР