Хитовият спектакъл на Теди Москов Аз обичам, ти обичаш, тя

...
Хитовият спектакъл на Теди Москов Аз обичам, ти обичаш, тя
Коментари Харесай

Трима мъже лудват по една жена в комедия на Москов

Хитовият театър на Теди Москов „ Аз обичам, ти обичаш, тя обича “ ще бъде показан в Пловдив за повторно. Това ще стане на 18 май от 19 часа в Дома на културата „ Борис Христов ”. Спектакълът споделя история за любовен другарски четириъгълник и се играе от Малък спектакъл „ зад канала ”. Той бе показан с огромен триумф в Пловдив на 24 февруари. Постановката тук бе първата отвън столицата след премиерата през декември предходната година.

Текстът е написан от Теди Москов и Симон Шварц. Вдъхновен е от кино лентата на Еторе Скола " Обичахме се толкоз доста “, който е от златното време на италианското кино. В него преди време вземат участие звездите Стефания Сандрели, Нино Манфреди, Виторио Гасман, Алдо Фабрици и Стефано Сата Флорес. Още с излизането си през 1974 година лентата на Скола е оповестена за шедьовър.

В театралния вид на Малък спектакъл „ Зад канала ” играят Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов и други В „ Аз обичам, ти обичаш, тя обича ” се споделя за трима най-хубави другари, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник - любовен и другарски по едно и също време. А тя коя е? Кого от тях обича?

„ Няма единствена обич! Всяка обич е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос единствено за обич, а и за излъгани очаквания, неосъществени фантазии, пропаднали планове. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един подробност от протичащото се ”, споделя режисьорът Теди Москов. Този път режисьорът е изоставил директните насмешки с облици и феномени от родния политически живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР