Хитовият сериал на БНТ Под прикритие се завръща с нов,

...
Хитовият сериал на БНТ Под прикритие се завръща с нов,
Коментари Харесай

Михаил Билалов: Под прикритие е обречен на успех

Хитовият сериал на Българска национална телевизия " Под прикритие " се завръща с нов, 6-и сезон. Снимките ще стартират това лято. Премиерата ще бъде през 2025 година Епизодите ще бъдат качени в стрийминг платформата HBO Max. За идното в новия сезон на сериала в студиото на " Още от деня " приказваха сценаристът Ваня Николова и артистът Михаил Билалов.

Ваня Николова: " Когато започваш да работиш, в никакъв случай не подхождаш с това дали едно нещо ще бъде сполучливо или не, тъй като триумфът не може да бъде очакван, само че би трябвало да си почтен в това, което пишеш. За мен това е формулата. "

Михаил Билалов: " Този план е жертван на триумф. Няма да потегли в никакъв случай да се занимавам с нещо, в случай че не съм безусловно сигурен, че ще успеем. "

Актьорът Михаил Билалов описа, че неговата работа ще е обвързвана с историята преди да се събере бандата на Петър Туджаров. Тя ще е преплетена със настоящето деяние:

" Аз съм поканен да вземам участие в частта за това по какъв начин стартира заверата на Петър Туджаров и това касае събитията към 2004-2005 година "

Ваня Николова показа, че упованията ѝ са за една по-задълбочена история, поради обстоятелството, че с изтеклите години всеки един от екипа се е трансформирал, трансформирал се е методът на писане на сценарния екип, както и погледът им върху живота:

" На мен персонално като сценарист ми е любопитно да проучвам тъмните страни, тъмната част от тия процеси, тъй че имаме материал. Надявам се да надградим това, което е било до момента. "

И в този сезон на сериала съветник ще бъде журналистът криминалист Слави Ангелов. Ще се появи нов воин, чиято роля ще извършва Юлиан Вергов. В 6-и сезон ще се заложи на това да има баланс сред положителното и неприятното, с цел да бъдат съответно отразени и едната, и другата страна.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР