Хитът на Майли Сайръс Flowers е най-продаваният сингъл за 2023

...
Хитът на Майли Сайръс Flowers е най-продаваният сингъл за 2023
Коментари Харесай

Хитът на Майли Сайръс Flowers е най-продаваният сингъл за 2023 г.

Хитът на Майли Сайръс " Flowers " е най-продаваният сингъл за 2023 година съгласно Международната федерация на фонографската промишленост. За първи път американски реализатор и създател на песни оглавява класацията на федерацията.

Емоционалният диско шлагер за края на една връзка завоюва две награди " Грами " преди няколко седмици. Сингълът " Flowers " е постигнал продажби, равняващи се на 2,7 милиарда стриймвания съгласно основаната в Лондон федерация, която употребява данни както за физически продажби, по този начин и за цифрови услуги.



Едновременното оглавяване на ранглисти в доста разнообразни страни е формулировка за същински международен шлагер със мощно обръщение, сподели Луис Морисън, шеф на федерацията.

Изпълнители от Нигерия и Мексико за първи път влизат в топ 10 на федерацията. Това са Рема, който дружно със Селена Гомес и парчето " Calm Down " доближава до номер 2, и Yng Lvcas и Песо Плума, стигнали до номер 6.

Американската звезда Тейлър Суифт, която през предходната седмица беше оповестена за международен реализатор на годината за четвърти път от Международната федерация на фонографската промишленост, заема 7-о и 9-о място надлежно със синглите си " Cruel Summer " и " Anti-Hero ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР