Хитър Петър ще е талисманът на 39-то световно първенство по

...
Хитър Петър ще е талисманът на 39-то световно първенство по
Коментари Харесай

Хитър Петър ще е талисман на световното първенство по художествена гимнастика

Хитър Петър ще е талисманът на 39-то международно състезание по художествена гимнастика, което ще се организира от 14 до 18 септември в „ Арена Армеец “, това заяви пред Българска национална телевизия президентът на федерацията Илиана Раева.

" Зрителите ще се насладят и ще имат опцията да споделят с него, когато дойдат в залата ", показа Раева, само че не посочи кой ще бъде той, само че загатна, че е една доста обичана персона.

" Тази година Световното състезание ще бъде под егидата на българската шевица. Целият брандинг в залата ще бъде със шевица. Има и една доста забавна изненада - 101 каба гайди ще открия надпреварата на 14 септември, както и олимпийските шампионки. Веднага след формалното разкриване вечерта, стартират финалите на обръч и топка, на първите два уреда в самостоятелното показване. Впечатляващ брой гимнастички - 85 в самостоятелното, 30 ансамбъла и рекорден брой участия - 62 страни. На предишното Световно състезание бяха 58 страни. Много се уголемява географията на художествената гимнастика ", добави президентът на БФХГ.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР