Хиромантията казва, че всяка линия по ръка ви може да

...
Хиромантията казва, че всяка линия по ръка ви може да
Коментари Харесай

Имаш ли тези линии на китката? Разбери какво бъдеще ти отреждат

Хиромантията споделя, че всяка линия по ръка ви може да разкрие характера, здравословното ви положение и даже вашето бъдеще. Но предсказанията не стопират единствено с пояснение на линиите по дланта, а би трябвало да се обърне внимание и на линиите по китката.

По броя на добре обрисуваните линии на китката може да разберете какво бъдеще ви чака и каква е вашата житейска задача.

Една линия

 Длан

Ако имате една ясно обрисувана линия на китката, която при множеството хора съставлява плетеница, ще се имате деен живот и положително здраве.

Плетеницата на китката е знак, че ще изживеете дните си пълноценно и щастливо, а може и да се радвате на дългоденствие, в случай че се храните здравословно и спортувате.

Ако на някои места линията прекъсва, би трябвало да се подготвите за съществени трудности в житейския си път, само че с повече самообладание ще ги преодолеете. Колкото по-оплетени са линиите на китката ви, толкоз по-трудно ще реализирате детските си фантазии.

Две линии

 Длани

Двете прави линии на китката са благополучен белег, който ви дава обещание триумф в живота. На вас ви е съдено да бъдете богат и да се радвате на материална сигурност до края на дните си.

Три линии

 Хиромантия

Рядко могат да се виждат три линии върху китката на човек и по тази причина те са удостоверение, че индивидът, който ги има, е неповторима персона. Неговата задача е да бъде запомнен с делата си и безусловно ще окаже огромно въздействие на хората към себе си.

Четири линии

Ако имате четири линии на китката, това е явен знак на ориста, че ще се радвате на дълъг живот и огромно семейство. Според хиромантията подреждането на четири линии предсказва, че този човек ще има доста деца.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР