Хилядите гости на авиошоуто на база Граф Игнатиево превърнаха деня

...
Хилядите гости на авиошоуто на база Граф Игнатиево превърнаха деня
Коментари Харесай

Хиляди спретнаха семеен празник под крилата на самолетите...

Хилядите посетители на авиошоуто на база Граф Игнатиево трансфораха деня на отворените порти в дребен фамилен празник. Автомобилите им бяха паркирани по продължение на 2 километра от двете страни на пътя сред Графа и село Труд. Импровизирани паркинги станаха и свободните поляни сред двете села.

На самото шоу имаше опашки за разглеждане на кабините на самолетите. На пистата за гости бяха паркирани два изтребителя МиГ-29, както и два ветерана МиГ-21. На корпусите им пишеше: " 50 години вярна работа на България ". Звездата на шоуто, обаче си остава МиГ-29.

При прелитането на другите две машини от този вид над публиката, водещият възкликна: Има ли нещо по-красиво от този аероплан в полет!

Хората влизаха и в новите вертолети " Кугър ". В края на шоуто на пистата се появи и Бел-206, който не съумя да провокира никакъв интерес.

Детски колички с дребни деца минаваха под самолети и до мостри на авобомби и ракети за въдушен пердах. Много фамилии си почиваха на сянка под крилата на могъщите машини. Малки деца се опитваха да видят какво има във въздухозаборниците за моторите на МиГ-29.

Тези, за които самолетите баха скучни си откриха друга игра - беряха зелените ябълки от двора пред щаба въз основата. Някои пълнеха с тях хралупите на дърветата.

Пред щаба на база президентът Румен Радев си наприви фотография с всеки от бивише му сътрудници, който пожела да има спомен от този ден./Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР