Хиляди старозагорци се събраха пред Съдебната палата в града в

...
Хиляди старозагорци се събраха пред Съдебната палата в града в
Коментари Харесай

Майката на обезобразеното момиче: Знае за подкрепата за нея, но остава безмълвна

Хиляди старозагорци се събраха пред Съдебната палата в града в поддръжка на 18-годишното момиче, което беше нападнато и обезобразено с макетен нож от 26-годишния Георги Георгиев.

Подкрепа показаха и други жертви на принуждение, измежду протестиращите е и Мария Бонева, която преди време беше залята с киселина в лицето.

Тя съобщи, че е говорила с момичето и я е уверило, че има доста хора, които я поддържат.

„ Към момента нямам нищо казано от нея.

Единственото, което прави, е да превключва каналите и заобикаля всичко, което се случва сега.

Травмирана е. Нормално е ”. Това съобщи майката на 18-годишното момиче, обезобразено с макетен нож от някогашния си другар.

Майката участва в митинга довечера в Стара Загора.

„ Знае за поддръжката, само че е безмълвна. Няма реакция ",

сподели майката, която разгласи, че ще се бори до дъно за правдивост. „ Отказване няма. Справедливост, присъда такава, каквато заслужава причинителят. Квалифициране на телесните повреди по нея, по този начин както би трябвало да бъдат ”, сподели майката.



„ Искам да благодаря на всички, които са тук. Всички тук са поради децата си. Вода тази борба освен поради моето дете, а поради всички други. Не желая да има повече такава неправда “, сподели майката на потърпевшото момиче. Тя сподели, че детето й към момента травмирано, работи с психолози, с цел да преодолее контузията. Като майка тя съобщи, че се бори до край за присъда, каквато заслужава причинителя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР