Хиляди протестираха в Париж в неделя, настоявайки за мирни преговори

...
Хиляди протестираха в Париж в неделя, настоявайки за мирни преговори
Коментари Харесай

Хиляди протестират в Париж с искания за мирни преговори в Украйна

Хиляди стачкуваха в Париж в неделя, настоявайки за мирни договаряния в Украйна и преустановяване на доставките на оръжия за страната.

Кадри демонстрират стачкуващи, които стачкуват във френската столица, до момента в който държат френски флагове и плакати с надписи „ За мир “ и „ Напуснете НАТО “.

Флориан Филипо, съорганизатор на митинга и водач на партия " Патриотите ", раздра знаме на Европейския съюз пред огромна навалица, а по време на изявление изрази позицията си, че Франция би трябвало да напусне НАТО.

" Аз съм за това Франция да напусне НАТО и НАТО да бъде разпуснато; машината трябваше да изчезне дружно със Студената война; това е военна машина ", съобщи Филипо.

Също по този начин той разяснява следствието на журналиста Сиймур Хърш по отношение на офанзивите по газопроводите Северен поток:

" Съединени американски щати взривяват Северен поток, а виждам, че немската дипломация, френската дипломация не споделя нито дума. Но това е акт на война. Това е оповестяване на война, несъмнено. Става въпрос за стратегически актив, енергиен актив, който директно визира нашите страни и стопански системи, и в това време не споделяме нищо? Ние сме изцяло покорни. Това е позор. "

Протестите в Париж се състояха два дни откакто се навърши една година от началото на войната в Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР