Хиляди левове е дарил на бачковската чудотворна икона на Пресвета

...
Хиляди левове е дарил на бачковската чудотворна икона на Пресвета
Коментари Харесай

Шефът на Канарите затрупва с пачки икона

Хиляди левове е дарил на бачковската чудотворна икона на Пресвета Богородица водачът и създател на оркестър " Канарите " Атанас Стоев!

Музикантът дава обет преди четири десетилетия, че всяка година ще свири в Бачково и със събраните средства ще подкрепя съхранението на светинята.

Стоев изрично отхвърля да разкрие каква е повода за положителното му дело, само че близки хора подозират, че е бил избавен от тежък грях или че той или негов непосредствен са преборили тежко заболяване. Атанас Стоев е прочут като набожен човек и по тази причина феновете на " Канарите " не са сюрпризирани от благородното му дело, само че за пръв път научават за обещанието, което дава пред Бог и себе си.

И тази година акордеонистът и неговите сътрудници свириха в Бачково, а хонорара си подариха на бачковската чудотворна икона. В чест на празника - Голяма Богородица (15 август), Атанас Стоев избра да показа най-новия клип на оркестъра " Севдице, Невяно ". Неслучайно видеото е снимано в красивия натурален фон край Бачковския манастир " Успение Богородично ".

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР