Хиляди хора се включиха в демонстрации в подкрепа на 18-годишното

...
Хиляди хора се включиха в демонстрации в подкрепа на 18-годишното
Коментари Харесай

Жената, сигнализирала за Дебора, трепери от страх: Лицето, което ме заплаши, вече е на свобода

Хиляди хора се включиха в демонстрации в поддръжка на 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче в Стара Загора. Вълната на неотстъпчивост против насилието заля десетки градове.
Моника Маринова е дамата, която първа алармира за случая.
Близката до фамилията на потърпевшото момиче е получила и закани за живота си.
„ Вчера видях море от хора. Много плакахме, тъй като имахме потребност да знаем, че не сме сами. Борбата е извънредно сложна и осъзнаваме, че занапред ще става по-трудна ”, показа дамата пред NOVA.
По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, към този момент е пуснато на независимост. Моника показа, че изпитва боязън и не излиза от вкъщи си сама.
„ Относно заканите към мен, мога да кажа, че лицето, което беше арестувано, беше пуснато в неделя. Към вчерашна дата нямаше информация кой мен ме е заплашил, тъй като лицето изяснява по какъв начин профилът му е хакнат. Това е още по-плашещо, тъй като аз даже не знам от кого да се вардя. Поради тази причина не излизам от у дома сама “, сподели тя.
„ Категорично считам, че в случай че не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно огромно нищо. Без медиите институциите не си правят работата ”, съобщи тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР