Хиляди хора с маски, дали предварително тестове за коронавируса, се

...
Хиляди хора с маски, дали предварително тестове за коронавируса, се
Коментари Харесай

Хиляди присъстваха на експериментален концерт в Париж

Хиляди хора с маски, дали авансово проби за ковид, се събраха в двореца на спорта „ Берси” в Париж, с цел да участват на пробен концерт, целящ да приготви Франция за връщане към организирането на огромни събития, съобщи Асошиейтед прес.
В шоуто в двореца на спорта в източната част на френската столица участваха френската тайфа „ Индошин” и диджей Етиен дьо Креси. Фокусът на вниманието обаче беше върху феновете, участващи в здравния опит.
Парижките публични болнични служби помогнаха за организирането на събитието, което цели да дефинира дали е безвредно да се разреши на 5 000 души с маски да танцуват дружно в закрита зала, без да съблюдават разпоредбите за обществена отдалеченост.
Посетителите можеха да участват на шоуто гратис, само че трябваше да си създадат три теста за ковид, два преди и един след концерта. За да понижат още повече рисковете, уредниците разрешиха единствено присъединяване на лица на възраст сред 18 и 45 години, без съпътстващи болести.
Франция не е разрешавала сходни концерти от началото на предходната година, отбелязва АП. Броят на смъртните случаи в страната надвишава 109 000. Темпото на заразяване обаче спада през последните седмици, до момента в който броят на имунизираните нараства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР