Хиляди хора минават през живота ни, но само някои остават

...
Хиляди хора минават през живота ни, но само някои остават
Коментари Харесай

Запознаха се преди 84 години и са приятелки и до днес. Всяка година празнуват заедно рождените си дни

Хиляди хора минават през живота ни, само че единствено някои остават вечно. Със сигурност в детството и юношеството сме се обграждали с хора, които сме считали за свои другари, само че с придвижване на възрастта кръгът на другарството става толкоз стеснен, че даже можем да преброим същинските си другари на пръстите на едната си ръка.

Тези две дами знаят това доста добре, срещат се в седми клас, имали са доста другари, само че в този момент, 84 години по-късно, имат единствено един различен.

Филис Хайнс и Барбара Ноун са едни от тези в действителност неразделни приятелки. Веднага щом се срещнали, те почнали близко другарство, което ги крепи дружно през годините. Въпреки че и двете поели по своя път, омъжили се, родили деца и даже погребали мъжете си, те намирали метод да се срещат най-малко един път месечно.

Те не желаят да стопират да се виждат, тъй като спомените ги сплотяват и ги държат живи всеки един ден.

„ Това беше най-прекрасното другарство на света “, споделя Филис по време на празнуването на 95-ия им рожден ден, тъй като защото рождените им дни са единствено на няколко дни разлика, от дребни нормално го честват дружно.

„ Честно казано, не си припомням в миналото да съм й се сърдила или да съм имала… Знаете какви могат да бъдат девойките “, сподели Филис, имайки поради своята другарка, която постоянно я е придружавала в нейните завършения и е подкрепяла нейните решения.

Днес, на 95 години и след 84 години другарство, двете вършат всичко допустимо да се вижда по-често, тъй като са наясно, че с годините животът става все по-труден и постоянно е хубаво да имаш остарял другар до себе си.

Ценете своите другари, тъй като не инцидентно споделят, че те са благосъстояние. Споделете тази история с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР